Praktijkbox voor Duurzame Inzetbaarheid

In deze praktijkbox zijn een aantal aanbevelingen en instrumenten opgenomen die een HR professional kunnen helpen om duurzame inzetbaarheid van de medewerkers gericht aan te pakken. Er zijn echter zoveel onderzoeken naar werkbare interventies gedaan dat het in het bestek van dit artikel niet mogelijk was om alle onderzoeken in de aanbevelingen weer te geven. Meer informatie kunt u vinden op http://www.duurzameinzetbaarheid.nl. Of u kunt contact opnemen met de arbeids- en organisatiepsychologen van BloemRaad Psychologen  voor een oplossing op maat.

 

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Het doel van ACT is het ontwikkelen van psychologische flexibiliteit, dat wil zeggen het vermogen om op een effectieve manier om te gaan met de gebeurtenissen in het leven. Het vormt een leidraad voor een gezonde coping, bevordering van het welzijn en kwaliteit van het leven ondanks de ervaren klachten of pijn.

 

 

Eerste hulp bij overmatige stress en dreigende burn-out

Dit zelfhulpprogramma begeleid je in zes stappen naar meer energie, betere concentratie, meer plezier in wat je doet en meer zelfvertrouwen. Maar eerst een waarschuwing: het gaat niet vanzelf en het vereist jouw inzet!

 

Toolbox burn out voorkomen

Werk speelt een belangrijke rol bij psychische gezondheid. Werk dat bij iemand past, bevordert de gezondheid, toch kunnen er situaties ontstaan die ons overbelasten en ziek maken. Wat tot burn-out klachten kan leiden en wat je daaraan kunt doen lees je in deze toolbox.
Heb je steun of advies nodig bel dan 06 51723435 of mail jouw vraag naar info@bloemraadpsychologen.nl