Leiderschap voor vrouwen

Als u het zelf nog niet weet, dan vertellen verschillende media u het wel: Het is moeilijk voor vrouwen om carrière te maken en de top te bereiken. Dat klopt! Eenvoudig is het niet maar wel mogelijk! Daar hebt u zelf invloed op. Wilt u succes, wilt u gehoord worden, heeft u er genoeg van dat anderen er met uw suggesties en ideeën vandoor gaan en wilt u meer invloed op uw werk hebben? Stop dan met het imiteren van mannelijke eigenschappen, wordt authentiek, word een succesvolle, trotse vrouw!

Luisteren, motiveren, netwerken, persoonlijke ontwikkeling zijn maar enkele sterke vrouwelijke eigenschappen die een effectieve leider sieren. Vrouwelijkheid, schoonheid en charme zijn vaste ingrediënten van een charismatische persoonlijkheid en succes. Iedere vrouw heeft het, maar weinig durven het uit te dragen. Manipuleren: mannen willen het en doen hun best om het te leren; vrouwen kunnen het maar durven niet.

Vrouwen benadrukken te weinig deze kwaliteiten. Of nog erger: ze zijn zich hier niet eens bewust van.

Om dat te kunnen is het handig om inzicht te hebben in uw sterke eigenschappen, communicatiestijlen en patronen waar een vrouw gevangen in kan zitten.

Een coachingstraject van BloemRaad Psychologen verschaft u niet alleen deze inzichten maar reikt ook de handvatten aan om uw kwaliteiten effectiever in te kunnen zetten in uw werk. U krijgt meer vertrouwen in uw functioneren, staat steviger in uw schoenen en leert hoe het carrière maken een energie gevend proces kan zijn zonder dat u daarbij uw privé leven hoeft op te geven.

Of schrijf je in voor ‘Vrouw als authentieke leider‘: workshop voor ambitieuze vrouwen